Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Синяківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04359672) був реорганізований і увійшов до складу Бучанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Новини

УВАГА!!!

                      05 липня 2018 року Синяківською сільською радою Вишгородського району Київської області прийнято рішення № 231-22-VII, яким затверджено Порядок проведення громадського обговорення з питань добровільного приєднання до об’єднаної територіальної громади, що опубліковано в розділі «Рішення сільської ради».

           Повідомляємо, що згідно з ухвалою Київського окружного адміністративного суду від 29.05.2019 відкрито провадження в адміністративній справі № 320/2378/19, де оскаржуються окремі положення вищезазначено рішення сільської ради, а саме: п. 3 Додатку  1 «Порядок проведення громадського обговорення з питань добровільного приєднання до об’єднаної територіальної громади» та п. 7 Додатку 1 «Порядок проведення громадського обговорення з питань добровільного приєднання до об’єднаної територіальної громади» в частині: «Громадське слухання є повноважним, якщо в його участі бере 1/3 частини зареєстрованих жителів громади в цілому від  загальної кількості зареєстрованих жителів громади».

 

Про результати розгляду адміністративної справи буде повідомлено додатково.

 

 

ВІДКРИТО ГАРЯЧУ ЛІНІЮ КИЇВСЬКОЇ ОДА

Тепер жителі Київщини можуть звернутися на гарячу лінію Київської облдержадміністрації за телефоном 286-84-11, або надіславши звернення через електронну пошту zvern@koda.gov.ua.

Відповідно до ст.40 Конституції України, законів України «Про звернення громадян» та «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» з метою створення необхідних умов для реалізації конституційних прав громадян на звернення та з метою всебічного вивчення громадської думки в Київській обласній державній адміністрації відкрито гарячутелефонну лінію.

На гарячу лінію Київської облдержадміністрації громадяни можуть звернутися щодо питань по області, які належать до компетенції Київської ОДА. Сервіс працює з понеділка по п’ятницю з 09.00 до 18.00 год.

Нагадуємо, вчора під час зустрічі з жителями селища Коцюбинського очільник області ОлександрТерещук надав доручення організувати ефективну роботу гарячої лінії Київської обласної адміністрації.

 

Розпочато роботу сайту Дата створення: 18:15 08.06.2017

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *